UITNODIGING BIJEENKOMST AARDGASVRIJ BERGGIERSLANDEN

Gepubliceerd op 25 april 2022 om 10:25

Uitnodiging bijeenkomst aardgasvrij Berggierslanden

 

Beste inwoner(s) van Berggierslanden,

Eind vorig jaar stelde gemeente Meppel de Transitievisie warmte vast. Een belangrijke eerste stap naar een aardgasvrij Meppel. Deze visie is gemaakt samen met inwoners, ondernemers, netbeheerders en woningcorporaties. De wijk Berggierslanden is als eerste wijk aan de beurt om een wijkuitvoeringsplan
(WUP) te maken. Hierin beschrijven we op welke manieren Berggierslanden aardgasvrij kan worden. Dit wijkuitvoeringsplan maken we graag samen met u.

Bijeenkomst 10 mei
Dinsdagavond 10 mei organiseert gemeente Meppel de aftrap van het wijkuitvoeringsplan voor alle inwoners van Berggierslanden. Tijdens de bijeenkomst geven we enkele korte presentaties over de aanleiding en de keuzes in de Transitievisie warmte. Daarnaast starten we met de werkgroepen. In deze werkgroepen geven bewoners samen invulling aan (onderdelen van) het wijkplan. Tevens staan de gemeente, Duurzaam Berggierslanden, Enexis en RENDO klaar om u te woord te staan. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

Datum: 10 mei 2022
Ontvangst: 19.00 uur, met koffie/thee en wat lekkers
Start: 19.15 uur
Eind: 21.00 uur
Locatie: Bij Jans - Sportpark Koedijkslanden 4, Meppel (clubgebouw tennisvereniging MLTC)

Het wijkuitvoeringsplan
Wat is precies een wijkuitvoeringsplan, kortweg ‘WUP’? Hoe gaan we dit plan maken? En hoe ziet de planning eruit? Tijdens de bijeenkomst kunt u vragen stellen, met elkaar in gesprek gaan of gewoon luisteren en informatie mee naar huis nemen.

Speciaal kinderprogramma
Wij zorgen voor opvang en sportief vermaak voor kinderen van 6 jaar t/m 12 jaar. Sportieve kleding voor uw kind is handig; op de indoor padelbaan staat een trainer voor ze klaar met een leuk programma.

Aanmelden en meer informatie
Wij ontvangen graag uw aanmelding voor de bijeenkomst. Dan kan via dit aanmeldingsformulier op onze website of via de QR-code op deze brief.
Wij zien u graag op 10 mei aanstaande!

Met vriendelijke groet,
Peter Hamming
Projectleider warmtetransitie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.